Ekipa z Polsat News przybyła do Alfredówki (gm. Nowa Dęba), by nagrać kolejny odcinek programu agroturystycznego "Z klimatem i z pasją" w gospodarstwie ekologicznym "Dobre Miejsce". Jego właścicielka, Joanna Kurnik-Sadecka, na co dzień prowadzi internetowy program kulinarny pn. "Kuchnia z sercem".
Około 3 tygodni temu ekipa programu "Z klimatem i z pasją" Marii Sikorskiej, emitowanego w Polsat News 2, przyjechała na Podkarpacie, a konkretnie do Alfredówki w gminie Nowa Dęba, gdzie przepisem na faszerowane proziaki - specjał kuchni lasowiackiej, podzieliła się Joanna Sadecka-Kurnik, prowadząca internetowy cykl kulinarny "Kuchnia z sercem", dedykowany rodzimej kuchni lasowiackiej.
Program wyemitowany został na antenie Polsat News 2 w minioną niedzielę i będzie można go obejrzeć przez cały tydzień. Poniżej publikujemy materiał wideo.
[WIDEO]511[/WIDEO]
&t=290s
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz