Zamknij

Lasowiak - tworzą piwo własnej receptury [Czytaj w gazecie]

09:48, 21.01.2022 KR
Skomentuj

W realizacji marzeń rzucili się na głęboką wodę. W trójkę podjęli odważną decyzję o rezygnacji z pracy na etacie i poświęceniu się tworzeniu rzemieślniczego piwa własnej receptury, inspirowanego smakami naszego regionu. Lasowiak powstaje w niewielkiej domowej warzelni w Jacie w pow. niżańskim. Jego twórcami są Rafał Radziejowski i Kamil Cuber, a matką chrzestną Katarzyna Cuber.

Czytaj w czwartek

w papierowym i elektronicznym wydaniu

"Tygodnika Nadwiślańskiego":

(KR)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(1)

ziemia swietokrzyskaziemia swietokrzyska

0 0

oj to nie sa informacje z naszego regionu 10:09, 21.01.2022

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

reo
0%