Zamknij
13:51, 06.11.2025

Rogale świętomarcińskie, pierogi z nietypowym farszem z dodatkiem pszenicy sandomierki oraz inne przysmaki przygotowali wspólnie uczniowie szkół z powiatu sandomierskiego. W warsztatach kulinarnych „Łowcy smaków”, zorganizowanych przez Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Sandomierzu, uczestniczyli także zaproszeni goście, wśród nich dwaj Marcinowie.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Sprawca wypadku w miejscowości Grochowe
zobacz fotorelację
Żołnierze z Ukrainy w szpitalu w Stalowej Woli
zobacz fotorelację
Wieża ciśnień w Tarnobrzegu
zobacz fotorelację
Interwencja poselska w Stalowej Woli
zobacz fotorelację
Materiały do remontu zgromadzone na stacji PKP w Tarnobrzegu
zobacz fotorelację
Cmentarz na Piaskach i Miechocińskie Zaduszki 2025
zobacz fotorelację
Strażacy z Gorzyc uratowali kota
zobacz fotorelację
Procesja do krypty Tarnowskich w Tarnobrzegu
zobacz fotorelację
Sandomierskie cmentarze nocą
zobacz fotorelację
Groby sławnych osób na Wojskowych Powązkach
zobacz fotorelację

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz