Zamknij

Trzy lokale sushi w Tarnobrzegu! Dwa z nich będą mieścić się na placu B. Głowackiego [zdjęcia]

12:56, 03.11.2021 gaw Aktualizacja: 13:40, 03.11.2021
Skomentuj

Niedawno w Tarnobrzegu działalność rozpoczęła restauracja specjalizująca się w kuchni japońskiej. Otwarcie drugiej, mieszczącej się na placu Bartosza Głowackiego ma nastąpić wkrótce. Okazuje się, że jutro, kilkaset metrów dalej, planowane jest otwarcie trzeciej.

O otwarciu restauracji serwujących dania kuchni japońskiej pisaliśmy końcem września: W Tarnobrzegu niebawem pojawią się dwie restauracje sushi

Pierwsza z nich, "Yokoso Sushi", funkcjonująca od ponad miesiąca, zlokalizowana jest przy ulicy Piłsudskiego 10B, nieopodal dawnego "Dzikowiaka".

Drugi lokal "Sushi SunRise", znajduje się na placu Bartosza Głowackiego 21. Naklejone na frontowej szybie restauracji banery wskazują, że wkrótce nastąpi otwarcie, lecz od momentu ich naklejenia we wrześniu lokal wciąż pozostaje zamknięty.

Zobacz także: 

- Znany ilustrator Piotr Socha poprowadzi w Tarnobrzegu warsztaty przyrodniczo-plastyczne dla dzieci

Kiedy mieszkańcy oczekiwali otwarcia drugiego lokalu, kilkaset metrów dalej, przy ulicy Bartosza Głowackiego 3, pojawiły się banery restauracji "Sushi Sumoka". Niebawem nastąpić ma jej otwarcie, które zaplanowane zostało na najbliższy czwartek, 4 listopada.

 

(gaw)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(5)

fotoamatorfotoamator

0 0

Piękna fotografia nr 1 z rurami na deszczówkę. :-) Są najważniejsze :-) 14:14, 03.11.2021

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

reo

fotoamatorfotoamator

0 0

Druga i trzecia fotografia też ciekawe :-). Walące się budynki. Trzęsienie ziemi w Tarnobrzegu było cy jak cy co? Zanim ktokolwiek zamieści fotografie w necie, to należy je przygotować do pokazania światu. Minimum korekt wskazane. 14:17, 03.11.2021

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

ZapobiegliwyZapobiegliwy

0 0

Ryby maja często robale, pasożyty. Surowe ryby powinny być jedzone wyłącznie po wcześniejszym zamrażaniu w bardzo niskich temperaturach. Nie zawsze tak się czyni (przetwarzający ryby). Zanim ktoś będzie jadł surowe ryby to najpierw trzeba zadbać o wzmocnienie systemu immunologicznego. Trzeba żyć bezstresowo, spożywać czosnek, kiszonki (kapustę, ogórki, zakwas z buraków). Przy najmniej raz w roku zbadać kał na pasożyty a wcześniej obserwować jak się zachowuje układ pokarmowy, żołądek, jelita. Wielu ludzi ma pasożyty w sobie, nawet o tym nie wiedząc. Wystarczy spożyć niedomytą sałatę, cokolwiek wyciągnięte z ziemi (rzodkiewkę, ogórka) z...np. jajami glist i spożyć niedomyte. Wiele chorób jest skutkiem obecności pasożytów w ciele człowieka.
Smacznego życzę wszystkim tym, co rozkoszują się różnymi daniami sprzedawanymi z psich bud na kółkach. 09:38, 04.11.2021

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

mariusz sandomingomariusz sandomingo

0 0

jak beda tam serwowac ryby z zalewu tarnobrzeskiego chetnie tam cos zjem 09:42, 04.11.2021

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

piwoszpiwosz

0 0

jak mnie sushi to otwieram piwo 12:06, 04.11.2021

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

0%